Artistiek begeleider

das Kunst is nog op zoek naar enthousiaste en creatieve begeleiders voor Kunstfabriek tijdens de schoolvakanties van 2019!

Heb je een professionele opleiding als kunstenaar afgerond en heb je kennis van, en ervaring met, cultuureducatieve projecten met kinderen en jongeren, dan kan je als freelance professioneel artistiek begeleider, aan de slag bij Kunstfabriek of andere kunstprojecten. Wij bieden een professionele omkadering en een gepaste verloning. Stuur een mailtje met CV naar info@daskunst.be en we nemen contact op met jou voor een gesprek!

___________________________________________________________________

Artistiek vrijwilliger

Heb je een passie voor kunst en cultuur, een hart voor projecten met kinderen en jongeren en goesting om jouw eerste stappen te zetten in een cultuureducatieve organisatie dan kan je als artistiek vrijwilliger, samen met onze professionele kunstenaars, meewerken aan Kunstfabriek in Gent, Kortrijk en Antwerpen. Wij bieden een fijne tijd, leerkansen en een vrijwilligersvergoeding van 25 euro per dag. Interesse? Stuur een mailtje naar info@daskunst.be en we nemen contact op met jou voor een gesprek.

___________________________________________________________________

Heb je een passie voor kunst en cultuur en wens je bij das Kunst stage te lopen in het kader van je opleiding? Stuur een mailtje naar info@daskunst.be en we nemen contact op met jou voor een gesprek.

 

Nieuws
Vanaf zondagmiddag 18 augustus is onze bouwspeelplaats op de Gentse Lübeck site terug toegankelijk!
Kunstatelier Gent - Macharius: schrijf je nu in via onze website
Kunstfabriek herfstvakantie in Gent, Kortrijk en Antwerpen. Schrijf je in via onze website vanaf zaterdag 7 september om 10u
Doe mee met onze Kunstenspeelplaats in 15 Gentse speelstraten in juli, augustus en september. Gratis deelname. Klik voor meer info.
Kunstatelier Kortrijk - Lange Munte: schrijf je nu in via onze website