das Kunst is bezig met de planning voor onze kunstprojecten in 2021 en verwelkomt jullie volgend jaar graag opnieuw in Kunstfabriek! Tijdens Kunstfabriek maak je tijdens schoolvakanties een week lang samen kunst met fabrieksmaatjes en vindingrijke begeleiders.

In de krokusvakantie zal er omwille van de huidige pandemie geen Kunstfabriek doorgaan.

In de paasvakantie zijn we van maandag 12 april tem vrijdag 16 april aanwezig in Gent (wijken Gentbrugge, Sint-Amandsberg en Macharius), Antwerpen (district Berchem en district Merksem) en Kortrijk. Kunstfabriek zal doorgaan op locaties waar we zowel binnen als buiten aan de slag kunnen.

In de zomervakantie plannen we vier weken Kunstfabriek in Gent (Gentbrugge, Sint-Amandsberg, Macharius en Mariakerke), Antwerpen (Berchem, Merksem) en Kortrijk in de onderstaande periodes:

INSCHRIJVEN

Als alle locaties vastgelegd zijn in Gent, Antwerpen en Kortrijk, geven we via onze website, nieuwsbrief en social media een seintje dat er via onze website ingeschreven kan worden. We zorgen ervoor dat inschrijven voor alle edities tijdens de paas- en zomervakantie mogelijk is rond de jaarwissel.