das Kunst & UiTPAS Gent

De UiTPAS is een spaar- en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Gent.

Ben je inwoner van Gent en heb je een UiTPAS met kansentarief, dan heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming. In dat geval krijg je met je UiTPAS 80% korting op de inschrijvingsprijs. Vergeet bij de inschrijving dan niet je Uitpasnummer in te vullen op het inschrijvingsformulier!

Wel een UiTPAS maar geen recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan spaar je automatisch een punt indien je jouw zoon of dochter inschrijft voor een activiteit van das Kunst. Ook hier weer: niet vergeten vermelden op het inschrijvingsformulier!

Laat het ons gerust weten via inschrijvingen@daskunst.be indien u vragen of opmerkingen heeft.

Nog geen UiTPAS?

De UiTPAS kan door zowel Gentenaars als niet-Gentenaars aangekocht worden vanaf de leeftijd van 3 jaar. Inwoners van Gent die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming of in schuldbemiddeling zijn, hebben recht op een UiTPAS met kansentarief.

Zij krijgen dankzij hun UiTPAS automatisch korting bij deelname aan vrijetijdsactiviteiten. De basisprijs voor een UiTPAS is €5, kinderen en jongeren tot 18 jaar betalen maar €2 en iedereen die recht heeft op het kansentarief betaalt €1 voor de UiTPAS.

Alle info over de UiTPAS vind je op: https://uitin.gent.be/uitpas/wat.

 

Nieuws
Schrijf je nu in voor Kunstfabriek tijdens de zomervakantie in Gent, Kortrijk en Antwerpen.
zondagmiddag 28 april opent onze bouwspeelplaats op De Lübeck in Gent!