werk mee, das kunst, gent, antwerpen, aalst, artistiek medewerker

das Kunst zkt. ...


artistiek vrijwilligers

Heb je een passie voor kunst en cultuur, een hart voor projecten met kinderen en jongeren en goesting om mee te werken in een cultuureducatieve organisatie? Dan kan je als artistiek vrijwilliger aan de slag in onze kunstprojecten in Gent, Kortrijk of Antwerpen. Wij bieden je een fijne tijd, leerkansen met een professioneel artistiek begeleider, professionele ondersteuning en een vrijwilligersvergoeding. Meld je hier aan als artistiek vrijwilliger.

freelance artistiek begeleiders

Heb je een professionele opleiding als kunstenaar afgerond en heb je kennis van, en ervaring met, cultuureducatieve projecten met kinderen en jongeren? Dan kan je als freelance artistiek begeleider aan de slag in onze kunstprojecten in Gent, Kortrijk of Antwerpen. Wij bieden je een fijne tijd, een professionele omkadering en een gepaste professionele verloning. Meld je hier aan als freelance artistiek begeleider

stage

Heb je een passie voor kunst en cultuur en wil je stage lopen bij das Kunst, in kader van je opleiding? Stuur een mailtje naar info@daskunst.be en we nemen contact op met jou voor een gesprek.

Opleiding

Begeleid je binnenkort een das Kunst project als vrijwilliger, stagiair(e) of freelancer? Dan kan je met de code die je via mail ontvangen hebt hier onze opleiding volgen. Begeleid je niet samen met ons maar ben je wel geïnteresseerd in de online opleiding? Contacteer ons dan via info@daskunst.be.