werk mee, das kunst, gent, antwerpen, aalst, artistiek medewerker

meewerken


stage

Heb je een passie voor kunst en cultuur en wil je stage lopen bij das Kunst, in kader van je opleiding? Stuur een mailtje naar info@daskunst.be en we nemen contact op met jou voor een gesprek.

artistiek begeleiders

Heb je een passie voor kunst en cultuur, een hart voor projecten met kinderen en jongeren? Volg je momenteel een artistieke opleiding of heb je een professionele opleiding als kunstenaar afgerond? Heb je interesse in of ervaring met cultuureducatieve projecten voor kinderen en jongeren? Heb je goesting om tijdens schoolvakanties mee te werken in een cultuureducatieve organisatie?

Meld je hier aan als artistiek begeleider voor onze kunstprojecten in Gent, Kortrijk of Antwerpen. Wij bieden je een fijne tijd, veel leerkansen en professionele ondersteuning. Na jouw aanmelding plannen wij een online kennismakingsgesprek in. Op basis van jouw ervaring en engagement zorgen we voor de gepaste verloning.

opleiding

Begeleid je binnenkort een das Kunst project als vrijwilliger, stagiair(e) of freelancer? Dan kan je met de code die je via mail ontvangen hebt hier onze opleiding volgen. Begeleid je niet samen met ons maar ben je wel geïnteresseerd in de online opleiding? Contacteer ons dan via info@daskunst.be.