werk mee, das kunst, gent, antwerpen, aalst, artistiek medewerker

das Kunst zkt. artistiek vrijwilligers

Heb je een passie voor kunst en cultuur, een hart voor projecten met kinderen en jongeren en goesting om jouw eerste stappen te zetten in een cultuureducatieve organisatie? Dan kan je als artistiek vrijwilliger, samen met onze professionele kunstenaars, meewerken aan Kunstfabriek in Gent, Kortrijk, Aalst en Antwerpen. Wij bieden je een fijne tijd, leerkansen met een professioneel artistiek begeleider, opleidingen en een vrijwilligersvergoeding van 25 euro per dag.

Enthousiast?

Stuur een mailtje naar info@daskunst.be en we nemen contact op met jou voor een gesprek.

Op 10 februari, 9 maart en 4 mei organiseren we opleidingen voor nieuwe artistieke vrijwilligers. We vertellen je alles over onze werking, projecten én nemen je mee op toer in ons magazijn.

das Kunst zkt. ook ...

Freelance artistiek begeleider

Heb je een professionele opleiding als kunstenaar afgerond en heb je kennis van, en ervaring met, cultuureducatieve projecten met kinderen en jongeren, dan kan je als freelance professioneel artistiek begeleider aan de slag bij Kunstfabriek of andere kunstprojecten. Wij bieden een professionele omkadering en een gepaste verloning. Stuur een mailtje met CV naar info@daskunst.be en we nemen contact op met jou voor een gesprek!


Stage

Heb je een passie voor kunst en cultuur en wil je stage lopen bij das Kunst, in kader van je opleiding? Stuur een mailtje naar info@daskunst.be en we nemen contact op met jou voor een gesprek.