Kunstfabriek 2.0


Een week lang samen kunst maken, zich verdiepen in diverse technieken en kennis maken met nieuwe technologie, dat is waar Kunstfabriek 2.0 voor staat. 

Tijdens de schoolvakanties staan verschillende jonge kunstenaars en een team enthousiaste vrijwilligers een hele week klaar met een grote gereedschapskist en een hoofd vol maffe ideeën om kinderen en jongeren een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Naast een heleboel materiaal zijn in de ‘2.0 edities’ ook technologische tools aanwezig. Ontwerp je eigen sticker met een snijplotter, graveer je zelfportret in hout, construeer je eigen personages en laat ze tot leven komen met een lasercutter, ontdek de mogelijkheden van een 3D printer of print je eigen vlag met de heat press. Laat je fantasie de vrije loop en creëer samen met je fabrieksmaatjes en vindingrijke begeleiders elke dag de meest wonderlijke dingen.

We creëren, spelen en stellen ons werk tentoon. Wanneer de week erop zit, is iedereen welkom om mee te genieten van het resultaat tijdens het toonmoment

VOOR WIE

jongeren van het 4de leerjaar tot en met het 1ste middelbaar

WANNEER

tijdens schoolvakanties van 2023 (behalve kerstvakantie) maandag tot en met vrijdag

WAAR

In Gent, Antwerpen en Kortrijk

PRIJS

140 euro voor een week
Als je een Uitpas met kansentarief en/of recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming, krijgt u korting.

PRAKTISCH

vanaf zaterdag 17 december is inschrijven mogelijk

MEER INFO

mail je vraag naar info@daskunst.be