kunstfabriek_Gent_das_kunst

Kunstfabriek 2.0

Een week lang samen kunst maken, zich verdiepen in diverse technieken en kennis maken met nieuwe technologie, dat is waar Kunstfabriek 2.0 voor staat. 

Tijdens de schoolvakanties staan verschillende jonge kunstenaars en een team enthousiaste vrijwilligers een hele week klaar met een grote gereedschapskist en een hoofd vol maffe ideeën om kinderen een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Naast een heleboel materiaal zijn in de ‘2.0 edities’ ook technologische tools aanwezig. Ontwerp je eigen sticker met een snijplotter, graveer je zelfportret in hout, construeer je eigen personages en laat ze tot leven komen met een lasercutter, ontdek de mogelijkheden van een 3D printer of print je eigen vlag met de heat press. Laat je fantasie de vrije loop en creëer samen met je fabrieksmaatjes en vindingrijke begeleiders elke dag de meest wonderlijke dingen.

We creëren, spelen en stellen ons werk tentoon. Wanneer de week erop zit, is iedereen welkom om mee te genieten van het resultaat tijdens het toonmoment.

VOOR WIE

voor kinderen van het 4de tot het 6de leerjaar

WANNEER

tijdens alle schoolvakanties behalve kerstvakantie, van maandag tot en met vrijdag.

WAAR

Gent en Antwerpen

MEER INFO

Mail je vraag naar info@daskunst.be