Vijf verhalen, vijfentwintig videoworkshops en een hele week plezier.

Met de verhalen van das Kunst geef je verveling deze krokusvakantie geen kans. Met één verhaal van vijf videoworkshops en talloze inspiratiebronnen & technieken, kan je een hele week aan de slag. Materiaal vind je gewoon in huis, met één videoworkshop ben je 2 tot 3 uur bezig.

Ontdek onze verhalen!

Uitvinder Gezocht

Een uitvinder is iemand die graag experimenten uitvoert, onbekende zaken uittest. Het is iemand die altijd op zoek is naar iets buitengewoons. In dit verhaal word jij een echte uitvinder.

Net Echt

Zie je soms dingen die er niet echt zijn? Deze vijf workshops staan in teken van verbeeldingskracht. Kan jij kunst maken met mysterie en fantasie?

Binnenstebuiten

In dit verhaal start je binnen in je eigen huis. Je bereidt je stap voor stap voor op de buitenwereld en gaat uiteindelijk ook echt naar buiten om de laatste opdrachten uit te voeren en wat mysterieuze sporen na te laten.

Oerknal

BOEM. Heel lang geleden vond er een grote ontploffing plaats die alles deed ontstaan. Er kwamen gigantische brokstukken in de ruimte die later planeten werden genoemd.

Pimp Je Huis

Je hebt het voorbije jaar ongetwijfeld je huis wat beter leren kennen. Sommigen zijn hun huis misschien al wat beu. Geen nood, vandaag is het tijd voor verandering! In deze reeks ga je aan de slag als architect en interieurontwerper en voer je veranderingen uit in en aan je huis.

 

Of misschien is het DIY Kunstenaarsboekje iets voor jou?

Hoe voelt jouw huis? Ga op pad in je huis en verzamel de mooiste, grappigste, gekste texturen in dit tekenboekje. Van de ribbels op je favoriete speelgoed tot de bobbeltjes op de muur van je kamer. Leg een pagina erop, neem een potlood erbij en frotten maar. Het DIY Kunstenaarsboekje, beschikbaar in de webshop.