Kunstfabriek – werkplek voor speelse uitspattingen en artistiek experiment

Een week lang samen kunst maken, dat is waar Kunstfabriek voor staat. Tijdens de schoolvakanties staan verschillende jonge kunstenaars en een team doorwinterde vrijwilligers een hele week klaar met een grote gereedschapskist, een heleboel materiaal en een hoofd vol maffe ideeën om kinderen van het eerste tot het zesde leerjaar een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Vreemde voertuigen timmeren uit hout, theater maken met plakband en krijt, experimenteren met wilde schildertechnieken of animatiefilmpjes maken met piepschuim, geen idee is te gek! Laat je fantasie de vrije loop en creëer samen met je fabrieksmaatjes en vindingrijke begeleiders elke dag de meest wonderlijke dingen.

We creëren, spelen en stellen ons werk tentoon. Wanneer de week er op zit, is iedereen welkom om mee te genieten van het resultaat tijdens het toonmoment.

 

Voor wie? Kinderen van het 1ste tot en met 6de leerjaar

Wanneer? Alle schoolvakanties behalve kerstvakantie, maandag t.e.m. vrijdag

Prijs? 25 euro per dag

Hebt u een Uitpas met kansentarief en/of recht op een verhoogde tegemoetkoming, duidt dit zeker correct aan in het inschrijvingsformulier. U krijgt dan korting en betaalt minder.

Inschrijven voor Kunstfabriek herfstvakantie? Via onze website vanaf zaterdag 7 september om 10u.

Uren van de Kunstfabriek? 9u00 – 16u00, opvang van 8u30 tot 9u en van 16u tot 17u00

 

INSCHRIJVEN

Kunstfabriek Buda (herfst)

Locatie:
Buda Toren, Korte Kapucijnenstraat, 8500 Kortrijk

Herfstvakantie 2019: maandag 29 oktober tot en met donderdag 31 oktober 2019