Kunstateliers – Atelierreeksen met oog voor artistieke verdieping en presentatie

 

Kunstateliers, de jaarwerking van das Kunst, vliegt er vanaf woensdag 19 september weer in! Voor het vierde jaar op rij gaan onze begeleiders aan de slag met een groep enthousiaste kinderen van zes tot twaalf jaar. Doorheen verschillende artistieke disciplines en met hopen inspirerend materiaal leveren we elke woensdagnamiddag een heus gesamtkunstwerk af. Graffiti-bussen, overhead projectoren, GoPro camera’s, bergen bamboe, stapels stickerpapier of een lading laptops, naai- en boormachines… om maar een deel van ons arsenaal op te sommen!

We inspireren ons op interessante kunstenaars, laten onze eigen fantasie de vrije loop en volgen ons buikgevoel. Buurtcentrum Macharius in het Lousbergpark is ons basiskamp van waaruit we de buurt elke week artistiek ontleden en verbeelden! We maken artistieke Google maps wandelingen in onze eigen straat, portretteren buurtbewoners tijdens een huisbezoek, laten graffiti-tags achter aan het Keizerspark en laten ons inspireren door alle geuren en kleuren rondom ons. Alles komt samen in maandelijkse zelfgemaakte video’s en eindigen doen we met een grootse expo!

 

Kunstatelier Gent is volzet!

waar: Buurtcentrum Macharius, Tarbotstraat 61a, 9000 Gent

wanneer: elke woensdag tussen 13u30 en 16u00 , van 19 september 2018 tem 29 mei 2019 (30 woensdagmiddagen)

voor wie?: kinderen van het eerste tot en met het zesde leerjaar

kostprijs: 225 euro voor de volledige jaarwerking of 75 euro per trimester indien u trimesterieel wenst te betalen.

UITPAS: deelnemers met recht op verhoogde tegemoetkoming betalen 45 euro voor de volledige jaarwerking of 15 euro per trimester dien u trimesterieel wenst te betalen.

 

X