FAQ — veelgestelde vragen


Ik wil mijn inschrijving voor Kunstfabriek graag annuleren.

Een inschrijving voor Kunstfabriek annuleren kan tot één maand voor aanvang. Je betaalt een administratieve kost van 30% van het inschrijvingsgeld. Annuleringen geef je door via inschrijvingen@daskunst.be. Geef de naam van de deelnemer en de laatste 4 cijfers van het bankkaartnummer van de rekeninghouder die het resterende inschrijvingsgeld mag ontvangen.

Daarna kan je enkel nog om medische redenen annuleren. Bij een uitschrijving om medische reden bezorg je een doktersattest via inschrijvingen@daskunst.be. Niet-aangevangen dagen worden terugbetaald. Je betaalt een administratieve kost van 30% van het inschrijvingsgeld.

Annuleren wegens corona kan tot 5 dagen voor aanvang. Je betaalt enkel de administratieve kost van 30%. Wanneer je later dan 5 dagen voor aanvang moet annuleren, wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

das Kunst behoudt zich het recht om Kunstfabriek annuleren bij onvoldoende inschrijvingen of bij overmacht. Het inschrijvingsgeld wordt in dat geval volledig teruggestort.

Mijn kind is 10 jaar. Voor welke Kunstfabriek kan ik inschrijven?

Kinderen van 10 jaar kunnen zowel deelnemen aan Kunstfabriek 1.0 als Kunstfabriek 2.0.

Kunstfabriek 1.0 is voor deelnemers van 6 t.e.m. 10 jaar.
Kunstfabriek 2.0 is voor deelnemers van 10 t.e.m. 13 jaar.

Mijn kind is ziek en kan niet meer deelnemen aan Kunstfabriek.

Je brengt das Kunst zo snel mogelijk op de hoogte via inschrijvingen@daskunst.be, samen met een doktersattest. Niet-aangevangen dagen worden volledig terugbetaald.

Welke corona maatregelen hanteert das Kunst?

das Kunst volgt de veiligheidsmaatregelen die voor het jeugdwerk opgesteld zijn ter bestrijding van het coronavirus. Lees de maatregelen hier

Wat is het verschil tussen Kunstfabriek 1.0 en Kunstfabriek 2.0?

Tijdens Kunstfabriek 1.0 maken kinderen van 6 tot en met 10 jaar een week lang samen kunst en verdiepen zich in verschillende kunsttechnieken. Kunstfabriek 2.0 is er voor kinderen van 10 tot en met 13 jaar. Ze ontdekken en leren werken met een 3D-printer, heatpress, een laser cutter, AR en VR en veel meer.

Kan ik mijn kind één of meerdere dagen inschrijven en geen volledige week?

Bij Kunstfabriek 1.0 kan jouw kind één of meerdere dagen deelnemen.

Bij Kunstfabriek 2.0 schrijf je jouw kind voor de volledige week in. 

Krijg ik een fiscaal attest na deelname aan Kunstfabriek?

Ten laatste op 31 december van hetzelfde jaar krijg je een fiscaal attest toegestuurd. In aanslagjaar 2021 kan je maximaal €13,7 euro per opvangdag per kind aftrekken in jouw belastingsaangifte. Bekijk zeker onze kortingspagina voor meer informatie.

Krijg ik een mutualiteitsattest na deelname aan Kunstfabriek?

das Kunst bezorgt twee keer per jaar per mail voor elke deelnemer een ingevuld en ondertekend sjabloon voor jouw mutualiteit. Om verwarring te vermijden geef je best geen mutualiteitsformulier af aan de begeleiders. 

Voor deelname aan Kunstfabriek tijdens de krokus- en paasvakantie versturen we het attest ten laatste op 1 juni. Voor deelname aan Kunstfabriek tijdens de zomer- en herfstvakantie versturen we het attest ten laatste op 31 december. Meer informatie kan je op onze kortingspagina vinden.

Nog vragen? Mail ze naar info@daskunst.be en we antwoorden zo snel mogelijk.