CORONA  

Welke corona maatregelen hanteert das Kunst?

das Kunst volgt de veiligheidsmaatregelen die voor het jeugdwerk opgesteld zijn ter bestrijding van het coronavirus. Onze prioriteit is dat deelnemers én begeleiders ten alle tijde in een veilige omgeving samen kunnen creëren. Lees onze corona maatregelen hier.

KUNSTFABRIEK

Wat is het verschil tussen Kunstfabriek 1.0 en Kunstfabriek 2.0?

Tijdens Kunstfabriek 1.0 maken kinderen van 6 tot en met 12 jaar een week lang samen kunst en verdiepen zich in verschillende kunsttechnieken. Kunstfabriek 2.0 is er voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar. Ze ontdekken mid-tech materiaal en leren werken met een 3D-printer, heatpress, een laser cutter en veel meer.

KUNSTFABRIEK

Kan ik mijn kind één of meerdere dagen inschrijven, en geen volledige week?

Bij Kunstfabriek 1.0 kan jouw kind één of meerdere dagen deelnemen.
Bij Kunstfabriek 2.0 schrijf je jouw kind voor de volledige week in. 

KUNSTFABRIEK

Krijg ik een fiscaal attest na deelname aan Kunstfabriek?

In het jaar na deelname krijg je via mail een fiscaal attest toegestuurd. In aanslagjaar 2020 kan u maximaal €13 euro per opvangdag per kind aftrekken in uw belastingsaangifte.

KUNSTFABRIEK

Ik wil mijn inschrijving voor Kunstfabriek graag annuleren.

Een inschrijving voor Kunstfabriek annuleren kan tot één maand voor aanvang. Je betaalt een administratieve kost van 30% van het inschrijvingsgeld. Annuleringen geef je door via info@daskunst.be. Geef de naam van de deelnemer en de laatste 4 cijfers van het bankkaartnummer van de rekeninghouder die het resterende inschrijvingsgeld mag ontvangen.

Daarna kan je enkel nog om medische redenen annuleren. Bij een uitschrijving om medische reden bezorg je een doktersattest via info@daskunst.be. Niet-aangevangen dagen worden terugbetaald. Je betaalt een administratieve kost van 30% van het inschrijvingsgeld.

Annuleren wegens corona: Tot 5 dagen voor aanvang kan je annuleren en betaal je enkel de administratieve kost van 30%. Wanneer je later dan 5 dagen voor aanvang moet annuleren wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

das Kunst behoudt zich het recht om Kunstfabriek annuleren bij onvoldoende inschrijvingen of bij overmacht. Het inschrijvingsgeld wordt in dat geval volledig teruggestort.

KUNSTFABRIEK

Mijn kind is ziek en kan niet meer deelnemen aan Kunstfabriek.

U brengt das Kunst zo snel mogelijk op de hoogte via info@daskunst.be, samen met een doktersattest. Niet-aangevangen dagen worden volledig terugbetaald.

VIDEOWORKSHOPS

Hoe bestel ik een videoworkshop?

Een videoworkshop bestellen doe je via onze webshop.

VIDEOWORKSHOPS

Hoe lang zijn de videoworkshops die ik bestel beschikbaar?

De videoworkshops die je bestelt zijn voor onbepaalde duur beschikbaar. 

VIDEOWORKSHOPS

Zijn er per leeftijdsgroep verschillende videoworkshops beschikbaar?

De videoworkshops van das Kunst zijn gemaakt dat zowel iemand van 6 als iemand van 12 jaar ermee aan de slag kan. Iedere deelnemer doet de workshop op eigen tempo.

VIDEOWORKSHOPS

Hoe lang duurt een videoworkshop?

Eén workshop neemt ongeveer 3 uur in beslag. Het laten afspelen van videoworkshop zelf duurt niet zo lang, maar het werk dat naar het eindresultaat leidt, wel. Iedere deelnemer doet de workshop op eigen tempo.

VIDEOWORKSHOPS

Welk materiaal wordt er in de videoworkshops gebruikt?

Materiaal dat je al in huis hebt: huis-, tuin en keukenmateriaal. In de omschrijving van iedere videoworkshop kan je een lijst van het benodigd materiaal raadplegen.

VIDEOWORKSHOPS

Wat wordt er van mij als ouder verwacht?

Een minieme tussenkomst: hulp bij de verzameling van het benodigde materiaal en het klaarzetten van de videoworkshop. Daarna gaat de deelnemer zelfstandig aan de slag.

 

Nog vragen? Mail ze naar info@daskunst.be en we antwoorden zo snel mogelijk.