das Kunst werkt structureel samen met vzw Jong (Gent), Formaat Antwerpen, Kras Jeugdwerk (Antwerpen) en Ajko vzw (Kortrijk) voor de voorbereiding en uitvoering van cultuureducatieve projecten op maat van maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren. das Kunst gaat samen met deze sociale partners in diverse wijken van die steden aan de slag.

das Kunst werkt structureel samen met Brede School Gent voor de voorbereiding en uitvoering van cultuureducatieve projecten op maat van maatschappelijk kwetsbare kinderen in diverse wijken van de stad Gent.

das Kunst werkt structureel samen met Milieudienst Gent voor de voorbereiding en uitvoering van cultuureducatieve projecten op maat van kinderen in Gent.

das Kunst ontwikkelt vanaf najaar 2018 een kunsteducatieve werking met jongeren voor Kunsthal in het Caemersklooster in Gent. Kunsthal focust op talentontwikkeling en presentatiekansen en vertrekt vanuit de noden van de Gentse beeldende kunstensector. Daarnaast zal Kunsthal ook internationale kunstenaars aantrekken en samenwerkingen opzetten met internationale organisaties. Kunsthal is een initiatief van Nucleo vzw en Smoke&Dust vzw in samenwerking met de structurele partners das Kunst vzw, Art Cinema OFF Off en Curatiorial Stories (KASK).

das Kunst werkt samen met Trage Wegen vzw, Kind en Samenleving vzw en Office for Public Play aan het Gangmakers&Koplopers project in de periode 2015 – 2019. Doorheen zes trajecten in diverse steden en gemeenten verzamelt en presenteert Gangmakers en Koplopers inzichten over kinderen en Trage Wegen.

 

Contacteer ons

das Kunst staat steeds open voor nieuwe samenwerkingen voor het ontwikkelen van nieuwe cultuureducatieve projecten op maat van kinderen en jongeren.

Meer info? Stuur een mailtje naar info@daskunst.be.