Opstart Jongerencollectief Kunsthal Gent

Ben jij een beginnend kunstenaar tussen 15 en 18 jaar? Zoek je naar een eigen freespace of wil je gewoon ruimte om kunst te maken? Wil je je omringen met andere jonge kunstenaars en vooral: wil je meebouwen aan een kunstcollectief van jongeren?  

Dan is dit voor jou! Samen met das Kunst en ander aanstormend jong geweld in de beeldende kunst, palm je de achterkamers van het Caermersklooster in.

We beginnen pas met het echte werk vanaf 1 januari, dus er is nog ruimte om aan te sluiten. Stuur ons gewoon een mailtje op collectief@daskunst.be en we nemen verder contact met je op.
Begin 2019 staan we er met een eerste presentatie tijdens het grote openingsweekend van Kunsthal Gent op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 januari 2019! 

Kunsthal?

Kunsthal Gent is de nagelnieuwe artistieke invulling van het Caermersklooster in het Patershol en wordt een spannend presentatie- en ontwikkelingsplatform voor Beeldende Kunst in Gent. das Kunst legt er dit najaar de eerste steen voor een jong kunstcollectief dat de ideeën van jongeren tot uiting helpt te brengen, dat het gesprek aangaat, dat nadenkt over kunst, de stad, de maatschappij. Met weinig regels en veel goesting voor experiment en expressie. das Kunst biedt artistieke ondersteuning, inspiratie, tijd en materiaal. In een bruisende artistieke ruimte, in het midden van de stad.