Artistieke begeleiders & vrijwilligers

Heb je een passie voor kunst en cultuur, een hart voor projecten met kinderen en jongeren en goesting om jouw eerste stappen te zetten in een cultuureducatieve organisatie dan kan je als artistiek vrijwilliger, samen met onze professionele kunstenaars, meewerken aan Kunstfabriek in Gent, Kortrijk en Antwerpen. Wij bieden een fijne tijd, leerkansen en een vrijwilligersvergoeding van 25 euro per dag. Interesse? Stuur een mailtje (met korte CV) naar emile@daskunst.be en we nemen contact op met jou voor een gesprek.

 

Heb je een professionele opleiding als kunstenaar afgerond en heb je kennis van en ervaring met cultuureducatieve projecten met kinderen en jongeren, dan kan je als freelance professioneel artistiek begeleider, aan de slag bij Kunstfabriek of andere kunstprojecten. Wij bieden een professionele vergoeding. Stuur een mailtje met CV naar pieter@daskunst.be en we nemen contact op met jou voor een gesprek.

 

Heb je een passie voor kunst en cultuur en wens je bij das Kunst stage te lopen in het kader van je opleiding? Stuur een mailtje naar pieter@daskunst.be en we nemen contact op met jou voor een gesprek.

 

Nieuws
Inschrijvingen voor Kunstfabriek tijdens de herfstvakantie in Gent, Kortrijk en Antwerpen starten op woensdag 5 september om 9u!
X