Kunstfabriek – werkplek voor speelse uitspattingen en artistiek experiment

Een week lang samen kunst maken, dat is waar Kunstfabriek voor staat. Tijdens de schoolvakanties staan verschillende jonge kunstenaars en een team doorwinterde vrijwilligers een hele week klaar met een grote gereedschapskist, een heleboel materiaal en een hoofd vol maffe ideeën om kinderen een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Vreemde voertuigen timmeren uit hout, theater maken met plakband en krijt, experimenteren met wilde schildertechnieken of animatiefilmpjes maken met piepschuim, geen idee is te gek! Laat je fantasie de vrije loop en creëer samen met je fabrieksmaatjes en vindingrijke begeleiders elke dag de meest wonderlijke dingen.

We creëren, spelen en stellen ons werk tentoon. Wanneer de week er op zit, is iedereen welkom om mee te genieten van het resultaat tijdens het toonmoment.

Kunstfabriek is er elke schoolvakantie – behalve tijdens kerst – op een locatie bij jou in de buurt. Wanneer de inschrijvingen geopend zijn, kan je onderaan deze pagina inschrijven. Ook alle praktische informatie over de volgende editie van Kunstfabriek, vind je daar terug.

Deelnemen aan de Kunstfabriek kan door alle kinderen die in de lagere school zitten (1ste tot 6de leerjaar).

Ouders met een Uitpas aan kansentarief kunnen contact opnemen met inschrijvingen@daskunst.be voor informatie over mogelijke tegemoetkomingen.

Kunstfabriek Gent zal tijdens de herfstvakantie van 2017 doorgaan in Het Chalet Rozenbroeken (Rozenbroekslag, Gent) en in Bert Carlier (Krevelstraat 20, 9000 Gent).

X