Kunstateliers – Atelierreeksen met oog voor artistieke verdieping en presentatie

 

Kunstateliers, de jaarwerking van das Kunst, vliegt er ook in september weer keihard in! Voor het vierde jaar op rij gaan onze begeleiders aan de slag met een groep enthousiaste kinderen van zes tot twaalf jaar. Doorheen verschillende artistieke disciplines en met hopen inspirerend materiaal leveren we elke woensdagnamiddag een heus gesamtkuntwerk af. Graffiti-bussen, overhead projectoren, Gopro camera’s, bergen bamboe, stapels stickerpapier of een lading laptops, naai- en boormachines… om maar een deel van ons arsenaal op te sommen!

We inspireren ons op interessante kunstenaars, laten onze eigen fantasie de vrije loop en volgen ons buikgevoel. Buurtcentrum Macharius in het Lousbergpark is ons basiskamp van waaruit we de buurt elke week artistiek ontleden en verbeelden! We maken artistieke Google maps wandelingen in onze eigen straat, portretteren buurtbewoners tijdens een huisbezoek, laten graffiti-tags achter aan het keizerpark en laten ons inspireren door alle geuren en kleuren rondom ons. Alles komt samen in maandelijkse zelfgemaakte video’s en eindigen doen we met een grootse expo!

waar: Buurtcentrum Macharius, Tarbotstraat 61a, 9000 Gent
wanneer: elke woensdag tussen 13u30 en 16u00 , van 19 september 2018 tem 29 mei 2019 (30 woensdagmiddagen)
leeftijd: van 6 tot 12 jaar
kostprijs: 225 euro voor de volledige jaarwerking. Indien u dit trimestrieel wilt betalen is het 75 euro per trimester.
UITPAS: deelnemers met recht op verhoogde tegemoetkoming betalen 45 euro voor de volledige jaarwerking. Indien u dit trimestrieel wilt betalen is het 15 euro per trimester.
Vanaf 31 mei kan je via deze pagina inschrijven.

 

X